2011. május 29., vasárnap

Egy éve történt…

Azzal kezdeném, hogy ez is egy igaz történet, melyet már jó néhányszor elmeséltem barátaimnak, ismerőseimnek, akik már Ganoderma fogyasztók-kedvelők, és olyanoknak is, akik még csak ismerkednek a gyógygombákkal és a ganoterápiával.
Mivel a történet eddig mindenkinek meglepetést okozott, most úgy jegyezném le, hogy a „csoda” mögé láthassunk.

2010 nyarán a marosvásárhelyi unokatestvérem másfél éves gyönyörűséges kisfia „lebetegedett”: orrfolyás, láz, egyre borzasztóbb köhögés. Természetesen (bízom benne, hogy néhány év múlva, ez természetellenes jelzőt kap) elkezdődött a hagyományos „gyógyítás”… gyógyszerekkel. Lázcsillapító, köptető, antibiotikum. Teltek-múltak a napok és a gyerek egyre gyengébb, levertebb lett, miközben az a bizonyos kezdeti probléma még tetéződött először székrekedéssel, majd egy csúnya hasmenéssel. Megállapítást nyert: sajnos előfordulhat, hogy a gyógyszerek kissé igénybe veszik a bélflórát, de ezt azonnal orvosolni lehet egy másik gyógyszerrel. Szóval szép számban sorakoztak a konyhaszekrényen a nap minden szakában adagolandó gyógyszeres dobozkák, üvegek, orrspray, orrszívó, kenőcsök, stb. A helyzet nem hogy javult volna, egyre rosszabbodott, mivel a kisfiú tűrőképessége lassan elfogyott, nem kívánt semmit enni, alig akart inni, sírt, egyre zaklatottabb, feszültebb lett, és egymást érték az álmatlan éjszakák, amikor a láz magasba szökött. A csípős, savanyú szagú híg széklet pedig hólyagos kiütéseket okozott a popsiján. A gyereket most már leginkább ez a testi fájdalom kínozta, főként, hogy a pelus is irritálta.

DXN Ganoderma GL
Ezzel a szomorú helyzettel szembesültem, amikor Marosvásárhelyre látogattam. Szombat délután volt.
A szívem kalapált, fojtogató szorítás a torkomban… segítenem kell… itt van a GL (ganoderma) por a táskámban… mit is mondott Jane?… nem tudjuk túladagolni és külsőleg is bátran használhatjuk… Hú, de ezt még így soha nem próbáltam… De az a belső hang erősebb volt. Az érzés, amit nem lehet megmagyarázni, az a hatodik érzék, ami mutatja a helyes utat… és egyszer csak meghallottam a saját hangom, miközben a kezemben tartottam a kis doboz ganoderma port. Éva (az unokatestvérem felesége) elkeseredettségében csak annyit mondott, hogy próbáljuk meg… Gyorsan levettük a pelust a gyerekről és rászórtam a GL porból a vörös-levedző sebekre a fenekén. Visszacsomagoltuk a picit, és aztán a cumisüvegjébe, 1dl teába (egy pici mézzel ízesítve) egy fél mokkáskanál port szórtam, amit jóízűen elkortyolgatott. Ekkor kifújtam magam, megnyugodtam, hogy a kellő segítséget magához vette a gyermek. Évácska nagyon „szófogadó” volt. Este, másnap reggel, majd napközben ugyanezt a mennyiséget adagolta a kicsinek a teájában. A gyermek, szombat éjjel már aludt, és végre Éva is. Hétfőn reggel megérkezett a kis Ákossal nagynénémékhez (az unokatestvérem szülei, ahol én megszálltam). Meglepődtünk a váratlan jövetelnek, de az igazi meglepetés csak ezután jött. Éva levette a pelust Ákóról, és azt mondta: „ezt nézzétek!” Kikerekedett a szemünk: nyomát sem láttuk a kiütéseknek, sebeknek, hegeknek.
Isteni érzés járt át, boldogság és hála érzése egyszerre. Egy csodálatos tapasztalattal lettem gazdagabb! Jó volt látni a sok aggódás után az örömöt a szülők arcán, és jó volt látni, hogy a kis Ákos végre önfeledten, kíváncsian rohangált a játékait keresve.
És levontuk közösen a következtetést: a ganoderma tényleg „működik”.
Most foglalnám össze ennek az esetnek a „csoda” értékét.
A pecsétviaszgombának (ganoderma) néhány pozitív tulajdonságát ismertetném:
  • leglúgosítóbb gyógygomba; ezáltal a megbillent test, illetve vér PH helyreáll
  • sejtszinten táplál; gyors ütemben képesek az immunsejtek szaporodni, így lesz képes a szervezet „fölülkerekedni” a betegségen
  • a bőrmegújulási, sebgyógyulási időtartam a sokszorosára csökken (sejtszintű táplálás!)
  • antibakteriális, antivirális hatással bír (poliszaharidok megölik a vírusokat) és meggátolja a „bacik” szaporodását a szervezetben
  • segíti a méreganyagok távozását a májból (helyreállítja és szabályozza a bonyolult májfunkciókat), veséből és az egész szervezetből (ezért szükséges a sok folyadék fogyasztás!)… ennek a „nagytakarításnak” köszönhetően úgymond fellélegzik az egész szervezet, és a lekötött energiák is felszabadulnak… sőt, a sejtmembránon lerakódott méreganyagok (adalékok, színezékek, vegyszerek stb.) is tudnak távozni
  • a vér oxigén felvevő képességét a másfélszeresére képes megnövelni (szerves germánium tartalma négy-hatszor több mint a ginszengé), így megakadályozva a sejt-degenerációkat (a rák kialakulását)
  • segíti és normalizálja a hasnyálmirigy működését
  • az emésztőrendszert támogatja, optimalizálja a felépítő és a lebontó folyamatokat, a tápanyagok felszívódását segíti, (így segítve pl. a gyerekek esetében az optimális fejlődést és meggátolva az elhízást)

Nagyon tömören összefoglalva, a ganodermáról annyit szoktak említeni, hogy fokozza a szervezet természetes öngyógyító képességét, és harmonizálja a szervezet funkcióit.
Hát így lehetséges az, hogy a lehető legrövidebb időn belül képes a szervezet „megújulni”… és a hatékonyságot mindig az jelenti, hogy bizonyos idő alatt milyen mennyiségű „feladatot” képes megoldani valaki-valami.
Még egy megjegyzés ehhez a csodálatos tapasztalathoz, hogy a ganoderma hatékonyságát lehet fokozni a spirulina rendszeres fogyasztásával, ami a nehézfémeket (amiket pl. kipufogó gázokból, amalgám tömésekből gyűjtünk) tudja kivezetni a szervezetből… A kis Ákos azt is szereti, és az én lányomhoz hasonló módon naponta elrágcsálja a kis zöld „préselményeket”.
Csodálatosak a gyerekek! Tulajdonképpen a csoda bennük (bennünk) van, csak épp hagynunk kell, hogy minél többször megnyilvánulhasson! Én úgy gondolom, hogy erre Isten patikája a legalkalmasabb támogató eszköz, és ebben a kissé „megtévesztett” világban igen nagy segítséget nyújt a keleti filozófián alapuló ganoterápia.

Kívánok egy igazán „csodás” világot magunknak!

A DXN ganoderma termékei itt megvásárolhatók: http://e-ganoderma.hu/termekek#etrend-kiegeszitok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése