Bizonyára Ön is úgy van vele, mint mi: szeretjük a kávé ízét. Elég sokat hallottunk az orvosoktól arról, hogy a kávé nem egészséges. De szerencsére most már létezik a kávénak egy egészséges változata, amely ráadásul szerintünk még finomabb is mint a hagyományos.
A ganoderma gombának (más néven pecsétviaszgomba) van egy nem túl kellemes tulajdonsága. Keserűsége miatt élvezhetetlen az íze! Sok fejtörést okozott a tudósoknak a fogyaszthatóvá tétele, ám egyikük – zseniálisan – kitalálta, hogy az aromája tökéletesen illik a kávééhoz, így ezzel ötvözték, alapjául a legkiválóbb brazil kávét választva. A kutatók rájöttek arra, ha ehhez a termékhez adják ezt a kiváló gyógynövényt, széles körben el tud terjedni, nem kell plusz étrend-kiegészítőt fogyasztani. Elégséges, ha a hagyományos, egészségtelen kávénkat lecseréljük egy sokkal értékesebbre.
Fontos Önnek, hogy ne savasítsa a testét?
A gomba semlegesíti a kávé természetes csersavtartalmát, így ez a kávé nem savasít! A kiváló Arabica kávénak egyébként is harmadannyi a csersavtartalma, mint a kevésbé értékes Robusta kávéé, s ezt tovább csökkenti a Ganodema. A mai kor emberére a túlsavasodás jellemző, mely táptalaja a ma népbetegségeknek számító csontritkulásnak, ráknak, de további kellemetlen tüneteket is okozhat, mint például levertségérzetet, izom- és ízületi bántalmakat, depressziót, allergiát. A Ganoderma kávé fogyasztása hozzájárul a szervezet sav-bázis egyensúlyának helyreállításához és fenntartásához. A hosszabban tartó élénkségérzet pedig a Ganodermától származik és nem elsősorban a koffeintől!
Drágább a ganodermás kávé a hagyományosnál?

Amennyiben szívesen kipróbálná a ganodermás kávét, itt megvásárolhatja: http://www.e-ganoderma.hu