2009. december 17., csütörtök

Karácsony, töltött káposzta és a pecsétviaszgomba

Avagy hogyan segítsünk magunkon az ünnepi finomságok megterhelése alatt?

Ki ne várná a Karácsonyt? Túl azon, hogy az év legszebb ünnepe, melyet meghittségben, szeretetben töltünk lelkünket pihentetve, bizony nem mondható, hogy fizikai egészségünkre is oly jótékony hatással lenne, köszönhetően az ízletes és bőséges, ám igencsak megterhelő hagyományos magyar ünnepi lakomáknak.


A szervezetünket ért megterhelések csökkentéséhez érdemes nyugodt körülmények között mértékkel étkeznünk, alaposan megrágva minden falatot. Legalább ilyen fontos támogatnunk szervezetünk folyamatos megtisztulását, méregtelenítését, mivel a legtöbb betegség okozója a test működésének felborult egyensúlya, amit a méreganyagok felhalmozódása, és az elsavasodás idéz elő.

Szervezetünk méregtelenítésére, immunrendszerünk erősítésére, évezredes tapasztalatok és a legújabb kutatások szerint is kiváló megoldást biztosít a Pecsétviaszgomba (Ganoderma lucidum).


Az ázsiai füvek világában, a Ganoderma a legfontosabb gyógynövény. Jótékony hatása megmutatkozik az emberi szervezet szinte minden területén. Nem csak fizikai betegségekre hat, nyugtató hatását és pozitív szellemi befolyását nagyon sokan tapasztalták már.

A Ganoderma „orvosi ellenőrzést” végez, és megtalálja a bujkáló betegségeinket. Ezután eltávolítja a méreganyagokat, hogy a test a saját immunrendszerével hatásosan gyógyítani tudjon. Alapvető funkciói:
  • megtisztítja az érrendszert és a vért
  • megfelelő állapotban tartja a vér PH szintjét
  • eltávolítja a méreganyagokat
  • erősíti a vesét, ösztönzi annak működését
  • tisztítja és védi a májat
  • megerősíti a szívet
  • megtisztítja a vastagbelet
Többek között poliszacharidokat, triterpén jellegű vegyületeket, szerves germániumot, kalciumot, cinket, mangánt, vasat, rezet, aminosavakat, lipideket, alkaloidokat, riboflavint, aszkorbinsavat, vitaminokat, szervetlen ionokat tartalmaz. Nehéz lenne ennél összetettebb étrend-kiegészítőt találni!

Örvendetes hír a rendszeresen kávét, kakaót vagy teát fogyasztók számára, hogy immár rendelkezésünkre állnak ezek ganodermás változatai is, melyek élvezete mellé ajándékba kaphatjuk immunrendszerünk erősítését.

Bővebb információ: www.e-ganoderma.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése