2009. december 18., péntek

Immunerősítés pecsétviaszgombával

Szervezetünk fő védelmi rendszere az immunrendszer, ez véd bennünket azoktól a támadásoktól, amikkel nap, mint nap meg kell küzdenünk még akkor is, ha ezt többnyire észre sem vesszük. A legtöbb betegség hátterében szinte mindig kimutatható a legyengült, vagy részben hiányosan működő immunrendszer, sőt egyes kutatók azt állítják, hogy ép, jól működő immunrendszer esetében nem léphet fel súlyos betegség. 


Az immunrendszerünkre negatívan ható legbefolyásosabb tényezők:
  • a táplálkozás (savas ételek, helytelen emésztés, vitaminokban és ásványi anyagokban szegény táplálkozás, kevés folyadék fogyasztása... ),
  • a környezetünkben mindenhol jelen levő vírusok, baktériumok), 
  • méreganyagok (a levegőben, vízben, háztartásban jelen levő vegyszerek, adalék anyagok, ipari szmog, oldószerek, penész, por, poratka... ),
  • traumák (ionizációs sugárzások, egyéb háttérsugárzások, radioaktív hulladékok által keltett sugárzások, ... ), 
  • negatív stressz (kín, feszültség, aggodalom...).
Ezek ellensúlyozására, immunrendszerünk erősítésére kiváló megoldást nyújt a pecsétviaszgomba (Ganoderma), melyet a rómaiak istenek eledelének, az egyiptomiak Osiris ajándékának, a kínaiak az élet elixírjének, Koreában a halhatatlanság gombájának tekintették.

A Ganodermát már több ezer éve használják, és az ősi Kínában még a ginsengnél  is értékesebbnek tartották. Szinte minden, amit akkor a Ganoderma hatásairól írtak, a mai modern tudományos kutatások során bizonyítva és igazolva lett.

Az ázsiai füvek világában a Ganoderma a legfontosabb gyógynövény. Jótékony hatása megmutatkozik az emberi szervezet szinte minden területén. Nem csak fizikai betegségekre hat, nyugtató hatását és pozitív szellemi befolyását nagyon sokan tapasztalták már.
Megerősíti és megnyugtatja az idegrendszert, fejleszti a memóriát, és lassítja az öregedés folyamatát.

A pecsétviaszgomba tényleges értéke igazából nem egy-egy konkrét betegség gyógyításában rejlik, hanem abban, hogy normalizálja a szervezet általános működését, erősíti az immunrendszert, és ennek révén közvetve hozzájárul a kóros állapotok javulásához, esetleg azok megszüntetéséhez is.

Bővebb információ: www.e-ganoderma.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése