2010. február 1., hétfő

Első kézből a pecsétviaszgombáról

Jane Yau ganoterapeuta előadása Pócsmegyeren

2010. március 13-án (szombaton) élő előadás a pecsétviaszgomba (Ganoderma) jótékony hatásairól


Egy régi mondás szerint mindenkinek veleszületett joga van ahhoz, hogy egészségesen éljen!
Sokan erről úgy vélekednek, hogy ez ma már csak egy szép álom… De a valóság az, hogy a szíve mélyén mindenki szeretné, ha mindennapjait a gyermekkori lendülettel, szellemi és testi frissességgel, energiával telítve, a jó közérzet teljességével élhetné meg.

Jó lenne a kicsattanó egészséget újra megtapasztalni? Sokunknak már sikerült! Azt követően, hogy beláttuk, felelősséget kell vállalnunk az egészségünkért, a gondolatainkért és egyben a saját életünkért. A keleti orvostudományból ismeretes a holisztikus (EGÉSZ-ségre tekintő) megközelítés, miszerint a test, a szellem és a tudat minden szinten hatnak egymásra. Azaz a tudat gyengélkedése visszatükröződik a testen, és hasonlóképpen bármely fizikai tünet befolyásolja az érzelmeket és a lelkiállapotot. Mindennek az egyensúly a lényege, és amikor ez megbomlik, a test elsavasodik, és a betegség tünetei jelentkeznek: fáradtság, alacsony energiaszint, túlsúly, ködös gondolkodás, fájdalmak, idő előtti öregedés, komoly rendellenességek. A jó hír viszont, hogy szervezetünk mindig képes a megújulásra, ha erre módot adunk neki.

A március 13-ai előadáson többek között választ és útmutatást kaphatunk arra, hogy a keleti gyógyászatban sikerrel alkalmazott pecsétviaszgomba segítségével:
  • - hogyan állíthatjuk vissza szervezetünk ideális sav-bázis egyensúlyát?
  • - hogyan méregteleníthetjük szerveinket?
  • - hogyan kaphatja meg szervezetünk sejt szinten az összes szükséges tápanyagot?
  • - hogyan érhetjük el immunrendszerünk optimális működését?
  • - hogyan nyerhetjük vissza fiatalos külsőnket és lendületünket?

Önnek is szól a malaysiai Jane Yau nemzetközileg elismert ganoterapeuta március 13-ai, tanácsadással egybekötött előadása, melyre szeretettel várjuk.

Jelentkezés az előadásra illetve további információ: 06-20-4313190-es telefonszámon (Bartha-Kulcsár Imola), vagy az info@e-ganoderma.hu email címen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése