2009. november 22., vasárnap

A H1N1-ről mégegyszer

Jane Yau ganoterapeuta küldött egy rövid összefoglalót a H1N1 vírus megelőzésével kapcsolatban:

Amikor jön a tél és a hőmérséklet hirtelen visszaesik, szervezetünk működése alkalmazkodik a megváltozott körülményekhez, ezért élettani funkcióink lelassulnak, hogy a szervezet energiát takarítson meg és testünket melegen tartsa.
Az immunrendszer nem túl aktív ilyenkor, mivel a vérkeringésünk a véredény-összehúzódás miatt lomhává válik. Amikor a hőmérséklet hirtelen leesik, testünk nyomás alá kerül anélkül, hogy mi ezt érzékelnénk. Ez az egyik oka annak, hogy miért lesznek sokkal könnyebben náthásak az emberek a téli időszak és az esős évszak idején a trópusi éghajlatú országokban.


A GL és a Cordyceps kapszula az a két életbevágó fontosságú termék, amely megerősíti az immunrendszert a H1N1 vírussal szemben.

A GL kapszula a legjobb termék immunrendszerünk megerősítésére.
Hogyan képes erre a Ganoderma Lucidum?

A tudósok felfedezték, hogy a Ganodermában található alacsony molekuláris súlyú (tartalmú) poliszacharid aktivizálja a fehérvérsejtek felszínén található receptorokat. Amikor a receptorok működésbe jönnek nagyon sok anti-vírus és anti-tumor jellegű vegyianyag szabadul fel. Ezek közül az Interferon és lymphokines a legelterjedtebbek.

Az interferon egy protein, amit a sejtek az egymás közötti kommunikációra használnak. Úgy tudnám ezt jellemezni, mint a sejtek „mobiltelefonját”, amit arra használnak, hogy felhívják egymás figyelmét a közeledő vírusveszélyre és segítsenek semlegesíteni ennek hatását. A vírustámadás alatt a normál sejtek interferont bocsátanak ki, hogy ezzel is figyelmeztessék a többi még nem fertőzött sejtet a támadásról. Minél több interferon termelődik annál jobb a sejtek védekező képessége. Megfelelő figyelmeztetés esetén a fertőzés elterjedése rövid időn belül megállítható. A GL kapszulában található poliszacharid rendelkezik azzal a képességgel, hogy a testünkben található interferon szintjét megemelje. Ezt a hatást azzal éri el, hogy stimulálja a fehér vérsejtek említett protein (interferon) kibocsátását. Így segíti az immunrendszer megerősítését.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése